divendres, 24 d’abril del 2009

SANT JORDI


Ahir vam celebrar la diada de Sant Jordi. El matí els nens i nenes de P-3 juntament amb un grup de P-4 vam anar a l'aula d'audiovisuals a escoltar com el Joan Boer ens explicava la llegenda de Sant Jordi. Alguns nens mentres el Joan ens explicava la llegenda vam participar fent de drac, de princesa, de reina i de cavaller Sant Jordi. Ens va agradar moltíssim!
Després vam visitar la paradeta de llibres i roses de l'escola.
A la tarda vam anar a la pista de l'escola a veure com els nens i nenes de 6è ballaven el ball de l'Espolsada! Va ser un dia replè d'activitats!

Aquests dies a l'escola hem explicat la llegenda de Sant Jordi!
Aquí la podeu veure i escoltar: http://www.edu365.cat/infantil/llegir2/index.htm

Aquí teniu les fotos:


divendres, 17 d’abril del 2009

MUSEU DE LA XOCOLATA



El dimecres dia 15 d'Abril, els Dofins i les Tortugues vam anar a visitar el Museu de la Xocolata de Barcelona. Mentres un grup visitava el Museu, l'altre vam fer un taller de xocolata on ens van explicar d'on ve, de quin fruit surt,... i ens la van deixar tastar. També vam fer una caseta de xocolata que després vam prendre cap a casa. Com que el taller es va acabar que ja era quasi l'hora de dinar, vam quedar-nos allà per menjar. Va ser tota una experiència i ens ho vam passar d'allò més bé!
Mmmm ... que bona que és la xocolata!

LA MONA


L'últim dia abans d'iniciar les vacances de Setmana Santa, a l'escola, tots els nens i nenes d'Educació Infantil vam fer una mona. Hi vam posar nocilla, ous de xocolata i un gran conill. Vam fer de pastissers i ens van quedar unes mones boníssimes!

Després vam sortir el porxo del pati de P-3 i amb la resta de nens i nenes de P-4 i P-5 ens les vam menjar! Estaven per llepar-se els dits! Mireu, mireu...

dijous, 2 d’abril del 2009

TEATRE:LA LLUNA, LA PRUNA


El passat dimarts 24 de Març, els nens i nenes d'Educació Infantil vam anar al Teatre la Massa de Vilassar de Dalt a veure l'obra: La lluna, la pruna.
La lluna la pruna és un recull de poemes, cançons i embarbusaments ben coneguts per tots els nens i nenes: Sol solet, la lluna la pruna, peix peixet, cargol treu banya....El sol surt al matí i tots els saluden, Bon dia Sol solet!Arriba la pluja, una goteta, dues gotetes...surt l'arc de sant Martí, despres arriba el caragol.Cargol treu banya, puja la muntanya!Arriben les gallines!La gallina ponicana pon un ou cada setmana.De l'ou surt una gallina; una gallina xica, mica, camacurta i pellerica.Un mariner vol pescar un peix! Peix peixet, de la canya al sarronet! La lluna no vol sortir, no te cap vestit que li agradi, la lluna es vesteix de dol.La lluna i el sol mariner marxen junts sota la llum de les estrelles.